Bitcoin-prisforutsigelse: BTC / USD er relativt stabil over $ 10 700, kan gjenoppta opptrenden

Etter den siste bearish impuls 3. september er BTC / USD rekkevidde bundet mellom $ 10.000 og $ 11.000. Bitcoin-prisen er ennå ikke å bryte disse rekkevidden de siste tre ukene. For tiden er BTC i et stramt område mellom $ 10 620 og $ 10 800.

Siden 24. september handler Bitcoin i et stramt område etter at den nylig har flyttet opp til forrige høyde

Oksene har testet motstanden på $ 10 800 på nytt for å bryte den, mens bjørnene har testet $ 10 620 på nytt for å bryte den. Den nåværende motstanden kan lett brytes hvis BTC gir et kraftig sprett innenfor et tett område. En sterk sprett vil øke prisen for å bryte motstanden på $ 10 800, og fremdriften vil utvide til å prøve på nytt eller bryte $ 11 000. BTC vil gjenoppta oppadgående fart hvis prisen bryter motstanden på 11 000 dollar og fremdriften opprettholdes over den. Imidlertid, hvis prisen bryter den nåværende støtten på $ 10 620, vil mynten falle kraftig til $ 10 260. I mellomtiden vil sidelengs bevegelse fortsette å nøle hvis nøkkelenivåene forblir ubrutt.

Bitcoin er “Just One Big Ponzi Scheme” av Dave Portnoy

Dave Portnoy er en populær berømt dagshandler og grunnlegger av Barstool Sports. I følge rapporter om at han kjøpte $ 1,25 millioner dollar i Bitcoin selv om han trodde det var “bare en stor Ponzi-ordning”. Portnoy kom med en kategorisk uttalelse om kryptohandel som: “Du kommer inn, og du må bare ikke være den som holder vesken.” Han begynte å handle Bitcoin (BTC) -markedet i midten av august, etter diskusjonen med milliardæren Winklevoss-tvillingene.

Imidlertid har Dave Portnoy en dårlig opplevelse da Chainlink-investeringen hans fikk en kraftig hit, da Portnoy kunngjorde sin tilbaketrekning fra kryptoinvesteringer. Etter at den berømte handelsmannen trakk seg, sa han til seg selv: “Jeg kommer tilbake til Bitcoin. Jeg vet ikke når, ”sa han. “Jeg har egentlig ikke mye væske – alt er investert,” sa Pompliano til Portnoy at når han kommer tilbake, i stedet for å handle, bør han ha Bitcoin til slutten av neste år:

This entry was posted in Bitcoin. Bookmark the permalink.

Comments are closed.