DeVere Groupin toimitusjohtaja Nigel Green myi puolet Bitcoin-omistuksistaan ​​joulun aikana, koska “sitä tulisi nyt kohdella kuten mitä tahansa muuta sijoitusta – myydä korkealla ja ostaa uudelleen laskussa” äskettäisen mukaan blogipostaus.

“Uskon Bitcoiniin”

Selvitystyön aikana Bitcoinin hinta oli juuri ylittänyt 20 000 dollaria ja tulostanut uuden korkean yli 24 000 dollaria seurantojen mukaan. Epävarmuuden välttämiseksi Nigel sanoi, että hänen päätöksensä ei johtunut siitä, ettei hän uskonut kryptovaluuttaan.

Sen sijaan hän selittää, että kyse oli enemmän voiton ottamisesta

Nigel toteaa sen löysä Rahapolitiikka, joka on välttämätöntä hallitusten tarpeelle tukea talouksia, pakottaa sijoittajat Bitcoiniin, työkaluun, joka on noussut vaihtoehdoksi kullalle suojauksena inflaatiolta.

Lisäksi Wall Streetin megaliittien ja maailmanlaajuisten maksuyritysten pääsy on arvokasta salaukselle ja lisää kuluttajien kiinnostusta:

”Jotkut maailman suurimmista laitoksista – muun muassa monikansalliset maksuyhtiöt ja Wall Streetin jättiläiset – kasaavat kryptovaluuttoihin ja tuovat mukanaan heidän laajan asiantuntemuksensa ja pääomansa. Tämä luonnollisesti lisää kuluttajien kiinnostusta. Kun hallitukset tukevat edelleen talouksia ja korottavat koronaviruskriisin aiheuttamia menoja, sijoittajat pitävät yhä enemmän Bitcoinia suojauksena oikeutettua inflaatiohuoltoa vastaan. ”

Bitcoinin hintarata on kiistatta ylöspäin

Lokakuun loppupuolella PayPal ilmoitti virallisesti pääsyltään kryptovaluuttaan sanomalla, että se tukee useita kryptovaluuttoja, mukaan lukien Bitcoin.

BTC-hinta keräsi tämän uutisen, muodostaen perustan mahdolliselle yli 20 000 dollarin ylittymiselle. Siitä lähtien BTC / USD-pari on noussut useiden myyntiseinien yläpuolelle ja saavuttanut 34,7 000 dollaria 3. tammikuuta.

Seurantojen mukaan hinnat ovat sittemmin kääntyneet laskien kaikkien aikojen korkeimmilta noin 31 000 dollariin.

Nykyisen supistumisen myötä se voi tarjota Nigelille uuden mahdollisuuden ladata lisää BTC: tä halvalla, koska “Bitcoinin pitkän aikavälin hintapolku on kiistatta ylöspäin”.

DeVere Groupin viimeisimmän tutkimuksen mukaan 75 prosenttia korkean nettovarallisuuden omaavista sijoittajista sijoitetaan kokonaan kryptovaluuttoihin ennen vuoden 2022 loppua. Kolikon sisäisten ominaisuuksien ja institutionaalisen tulon lisäksi BTC / USD-hinta voi nousta pitkällä aikavälillä.

By admin